ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Καλώς ήλθατε στον ιστότοπο του Giorgio Apartments. Για δική σας και δική μας προστασία, έχουμε κατοχυρώσει τους ακόλουθους Όρους Χρήσης για τον ιστότοπο αυτό. To Giorgio Apartments προσφέρει ποικιλία περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο, το σύνολο του οποίου υπόκειται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης. Χρησιμοποιώντας με οποιονδήποτε τρόπο αυτό τον ιστότοπο, συμφωνείτε να υπακούετε σε αυτούς τους όρους. Οι Όροι Χρήσης μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, για αυτό προτείνουμε να επισκέπτεστε συχνά αυτή την ιστοσελίδα.

1. Το σύνολο του περιεχομένου του ιστοτόπου (www.giorgioapartments.gr) αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας τoυ Giorgio Apartments. Υπεύθυνη για το σχεδιασμό, τη δομή και τη δημιουργία του ιστοτόπου είναι η IT Professional Services.. Το περιεχόμενο διαχειρίζεται το Giorgio Apartments.
Όλα τα στοιχεία (πληροφορίες, εικόνες, κείμενα, γραφικά, σχεδιαγράμματα κλπ.). που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται στη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου προορίζεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση, συνεπώς απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αποθήκευση, διανομή, πώληση, έκδοση, εκτέλεση, μετάδοση του για οποιονδήποτε σκοπό, χωρίς προηγούμενη ρητή συναίνεση της δικαιούχου,
Giorgio Apartments

2. Οι χρήστες αυτού του ιστότοπου απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε αυτόματο ή μη τρόπο (robots , spiders κλπ.) για να παρακολουθήσουν ή να αντιγράψουν τις σελίδες του Giorgio Apartments ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο του ιστοτόπου, για οποιονδήποτε σκοπό, χωρίς προηγούμενη ρητή συναίνεση της δικαιούχου, Giorgio Apartments.

3. Τα Λογότυπα της Giorgio Apartments είναι επικυρωμένα και προστατεύονται από την παρούσα νομοθεσία. Σύμφωνα με αυτό το νόμο, η χρήση  των λογοτύπων ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου πνευματικής ιδιοκτησίας που υπάρχουν σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε λόγο εκτός του ανωτέρω αναγραφόμενου απαγορεύεται δια του νόμου. Απαγορεύεται η παραποίηση της ταυτότητάς σας ώστε να φαίνεται πως χορηγείστε, είστε μέλος, ή υποστηρίζεστε από το Giorgio Apartments. Απαγορεύεται η δυσφήμιση ή η εξύβριση του Giorgio Apartments όπως και οποιουδήποτε τμήματος του ιστότοπου.

4. Το Giorgio Apartments δεν εγγυάται και συνεπώς δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στον ιστότοπο, για την αδιάκοπη λειτουργία του, ή για συγκεκριμένα αποτελέσματα από την χρήση, το περιεχόμενο, την αναζήτηση σε αυτόν ή τους συνδέσμους που περιέχει. Ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του παραδίδονται ως έχει, και ως διατίθεται. Το Giorgio Apartments δε μπορεί να εγγυηθεί πως τα αρχεία που βρίσκονται στον ιστότοπο δεν περιέχουν ιούς, ή οποιοδήποτε άλλο καταστροφικό για τον υπολογιστή σας περιεχόμενο. Το Giorgio Apartments αποποιείται όλες τις ευθύνες, συμπεριλαμβανομένης και της εγγύησης εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Το Giorgio Apartments δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιουδήποτε είδους φθορά ή άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση αυτού του ιστοτόπου. Ο όρος αυτός περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στις άμεσες, έμμεσες, συμπτωματικές, ποινικές, επακόλουθες ζημιές. Το Giorgio Apartments δεν εγγυάται κανένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα από τη χρήση αυτού του ιστοτόπου ή αυτής της υπηρεσίας. Το Giorgio Apartments δεν εγγυάται πως οι εικόνες και οι περιγραφές προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνονται σε αυτό τον ιστότοπο ανταποκρίνονται απόλυτα ή αποτελούν παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών που διατίθενται στο Giorgio Apartments. Ο ιστότοπος και όλο το περιεχόμενό του μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Το Giorgio Apartments αποποιείται όλες τις ευθύνες από κοινού και εις ολόκληρον, που σχετίζονται με οποιεσδήποτε διαφορές μεταξύ των περιγραφών των προϊόντων και των υπηρεσιών στον ιστότοπο και τα πραγματικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει ή διατίθενται στο Giorgio Apartments.

5. Ο παρών ιστότοπος μπορεί να περιέχει δεσμούς προς τρίτους δικτυακούς τόπους («Εξωτερικούς Ιστότοπους») τους οποίους δεν ελέγχει το Giorgio Apartments., εκτός του συστήματος διαδικτυακής κράτησης που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος του Giorgio Apartments. Το Giorgio Apartments δεν υιοθετεί και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις διαφημίσεις, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που βρίσκονται, ή διατίθενται σε, τέτοιους Εξωτερικούς Ιστότοπους. Αντίστοιχα, το Giorgio Apartments δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο κ.ο.κ. των ιστοσελίδων που περιέχουν «δεσμούς» προς τον ιστότοπο του Giorgio Apartments.

 

 

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Διαμερίσματα, Giorgio Apartments Καλλιθέα , Κασσάνδρα, Χαλκιδική 

FaLang translation system by Faboba

Άδεια ΕΟΤ Giorgio Apartments

 

eot

 

ΜΗ.Τ.Ε. :  1101464 (vers. 3)